فقط با این چند تغییر کوچک، درکاهش وزن معجزه کنید

 


آرام تر بخورید
v.یعنی لقمه های کوچک تر  بردارید و بیش تر و طولانی تر بجوید . بین تکه های غذا صبر کنید.

 اگر هنوز گرسنه اید وغذایتان تمام شده حداقل پانزده دقیقه صبر کنید تاv ببینید آیا هنوز گرسنه اید یا مغزتان هنوز علائم سیری را ارسال نکرده است. زیرا با صبر کردن مغز میتواند زمان لازم  برای  اعلائم  پیام سیری را بدست آورد. شاید دیگر نیازی به خوردن نباشد.

 غذاها را دور از دید قرار دهیدv. غذا را در بیرون نگذارید زیرا در طول روز جلوی چشم هایتان خواهد بود وبرای خوردن آن وسوسه می شوید. واین اتفاق خیلی از مواقع بدون توجه و هوشیاری و برمنبای عادت به ریزه خواری بوجود می آید.

v یک یا دو جای مناسب در منزل را برای غذا خوردن انتخاب کنید. اگر یک جای مشخص داشته باشید کمتر غذاها و خوراکی ها را بین وعده ها میخورید.

 سعی کنید حین تماشای تلویزیون یا خواندن چیزی غذا نخورید. در غیر اینصورت بر غذا تمرکز نخواهید داشت.v

 همین که غذایتان تمام شد میز غذا را ترک کنید و سعی کنید به آشپزخانه یا جایی که شما را به یاد غذا بیاندازد نروید.v

 روی میز، غذای اضافه نگذارید تا وسوسه نشوید که برای بار دوم یا سوم غذا بکشید.v

v ازغذا بعنوان عامل آرام کننده و ضد استرس استفاده نکنید. اغلب افراد در حین استرس به دنبال غذاهای پرقند و پرچربی اند به جای این به موسیقی گوش دهید، ورزش کنید، مدیتیشن کنید یا دوش آب گرم بگیرید.

 صبحانه را حذف نکنید.vافرادی که همیشه به دنبال غذای چرب و پرقند مثل شیرینی و یا قهوه شیرین هستند، اغلب صبحانه نمیخورند. یک صبحانه پرفیبر و کم چرب مثل میوه و شیر میتواند تا هنگام نهار، شما را سیر نگهدارد.

v

 

هشت لیوان آب بنوشید. از نوشیدنی های حاوی قندهای مصنوعی استفاده نکنید، زیرا قند خونتان را کاهش میدهند. بنابراین اشتهایتان را افزایش خواهند داد.

v غذاهایتان را هر روز عوض کنید تا از یکنواحتی خسته نشوید. از غذاهای رنگین، سبزی ها، هویج، گوجه فرنگی ، کلم بروکلی، اسفناج، فلفل، کاهو وجعفری درغذاهایتان اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد. به یاد داشته باشید هرچه غذاها رنگ بهتری داشته باشند فیتو نوترنیت های بیشتری مصرف خواهید کرد.

 از اضافه کردن قند به نوشیدنی ها ، چای ، آب میوه ها خود داری کنید.v ازآب پرتقال تازه و طبیعی، آب گریپ فروت، آب گوجه فرنگی کم نمک، وچای های بدون کافئین، قهوه و نوشابه های رژیمی استفاده کنید. بهترین انتخاب نوشیدن آب است.

 از افزودن خامه، شیر پرچرب یا پودر شیرخشک درچای و قهوه خود حذر کنید.v بجای آن شیر کم چرب استفاده کنید. کرم های غیر لبنی حاوی چربی های ترانس هستند. در صورت وجود کلماتی چون هیدروژنه و یا نسبتاً هیدورژنه روی برچسب از مصرف آن خود داری کنید.

 شیر کم چرب استفاده کنید که علاوه برچربی اندک، حاوی کلسیم فراوان است، ویتامین و املاح دارد و خوش مزه است.v

v درست قبل از تعطیلات یا عید، رژیم غذایی و ورزشی خود را شروع نکنید زیرا بدترین زمان ممکن برای شروع برنامه کاهش وزن  است.

v از سالاد و سبزیجات قبل از غذای اصلی استفاده کنید. این روش میتواند از گرسنگی و اشتهای شما برای خوردن غذاهای پرکالری بکاهد.

 بvهترین کار این است که هیچ چیز به سالاد خود اضافه نکنید. سس های سالاد چربی زیاد و کالری فراوانی دارند. بهتر است به جای آن از طعم دهنده هایی مثل لیمو ترش، فلفل، سرکه استفاده کنید. به ندرت میتوانید از سس های کم کالری و کم چرب استفاده کنید.

 اگرحتماً میخواهید با سالادتان سس مصرف کنید آنرا در گوشه ای از بشقابv بریزید وسالاد سس مصرف کنید و سالاد را با چنگال به آن آغشته کنید تا فقط مزه را احساس کنید و از چربی و کالری آن برحذر باشید.

 سبزیجات تازه یخ زده و میوه ها بهتر ازنوع کنسرو شده آن هستند زیرا نمک یا شکر کمتری دارند.v

 غذاهای گرم مانند سوپها وغذاهایی که نیاز به جویدن بیشتری دارند به شما احساس سیری میدهند، زیرا زمان بیشتری برای هضم لازم دارند.v

 همیشه چربی قابل مشاهده روی گوشت ومرغ را پاک کنید. ماهی های کنسرو شدهv مانند ماهی آزاد وتن باید با آب باشند یا روغن آنرا کاملاً گرفته باشید.

 ظروف تفلون وانواع ظروف بدون نیاز به روغن، برای سرخ کردن مناسب ترند.v میتوانید از روغن های گیاهی برای کاهش میزان چربی غذاها استفاده کنید.

v هیچ وقت زمانی که گرسنه اید به خرید نروید زیرا در نهایت غذاهای پرچرب و پرکالری خواهید خرید. قبل از خرید فهرستی از غذاهای سالم را که میخواهید بخرید، تهیه کنید.

 زمانی که غذای بسته بندی شده میخرید حتماً توجه داشته باشید که بیشتر ازv 1.5 تا 2 گرم چربی اشباع در هر پیمانه نداشته باشد. اگر بیشتر از این مقدار بود به دنبال غذایی دیگر بروید. همیشه دنبال انواع کم چرب یا بدون چربی غذاها باشید. فراموش نکنید مواد تشکیل دهنده آن را بخوانید. بسیاری از غذاهای کم چرب در واقع چربی کل بیشتری دارند برای مثال شیر با چربی 2% پنج گرم چربی دارد و ماست بدون چربی میتواند 3.5 تا 4 گرم چربی داشته باشد. همیشه غذاهایی را انتخاب کنید که کمتر از دو گرم چربی داشته باشند.

 




طبقه بندی: دانستنیها،  تغذیه،  نکات تغذیه،  رزیم غذای آماده در شرایط خاص، 

تاریخ : دوشنبه 16 مرداد 1391 | 12:52 ق.ظ | نویسنده : MOHAMMAD NABAVI FARAHMAND | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • روانه ورزش